Cookies

COOKIES
DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTEE maakt gebruik van cookies om u een betere gebruikerservaring aan te kunnen bieden geheel afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Met behulp van cookies zorgt DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE ervoor dat u bijvoorbeeld niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Tevens worden de cookies gebruikt voor het optimaliseren van de werking van de website. Hier kunt u denken aan het vergemakkelijken van het afrekenproces of om u te helpen nog sneller een specifiek kledingstuk te vinden.
De configuratie van de meeste browsers laat u toe om deze zo in te stellen dat u tijdens het bezoeken van de website c.q. tijdens het winkelen geen cookies meer ontvangt, en om u te melden telkens er gebruik wordt gemaakt van een cookie. Het staat u vrij deze cookies te verwerpen, hoewel dit de optimale navigatie en de functionaliteit van de diensten op de site in het gedrang kan brengen.
PRIVACYBELEID
Door deze site te gebruiken verklaart u zich akkoord met de bepalingen van dit privacybeleid. Telkens wanneer u informatie verstrekt via deze site, stemt u in met het inzamelen en gebruik van die informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.
Deze persoonsgegevens worden verwerkt door Doopsuiker, baby- en kinderkleding Gitte, Molenveld 208, B-2490 Balen, +32(0)474 67.92.18, info@doopsuikergitte.be] DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE verbindt er zich toe om de wettelijke bepalingen aangaande privacy (cfr. de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens) in acht te nemen.
De door de koper verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend aangewend voor het beheer van de dienst, de dienst na verkoop en om u informatie op te sturen behoudens ingeval de koper voor andere doeleinden uitdrukkelijk diens toestemming verleent.
De koper kan op elk moment eisen dat zijn persoonsgegevens niet langer voor deze andere doeleinden gebruikt mogen worden, door verzending van een e-mailbericht aan DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE verbindt er zich toe om de persoonsgegevens van de koper in geen geval aan derden te verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling van de koper. De werknemers en gemandateerden van DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens te respecteren.
In geval van vragen in verband met de Privacy Policy van DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE contacteert de koper DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE op de zetel of via het e-mailadres aangegeven op de website. De klantenservice van DOOPSUIKER, BABY- EN KINDERKLEDING GITTE helpt de koper verder als deze informatie nodig heeft over diens persoonsgegevens of als de koper deze wenst te wijzigen. De koper heeft het recht op correctie van diens persoonsgegevens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>